Conferință AUR Constanța / Deputat Dănuţ Aelenei: "Sunt foarte mulţi simpatizanţi ai AUR care vor să ajute financiar partidul"

2022
Conferință AUR Constanța / Deputat Dănuţ Aelenei:
Filiala Constanța a Alianței pentru Unirea Românilor a susținut, vineri, o conferință de presă, săptămânală, pe tema principalelor probleme de interes local și național. La eveniment participă avocatul Dumitru Bădrăgan, purtător de cuvânt AUR Constanța, deputatul AUR Dănuț Aelenei și consilierul local Năvodari AUR Liliana Cheizis.


În debutul conferinței, Dumitru Bădrăgan a precizat, încă o dată, că membrii AUR nu se opun vaccinării. AUR protestează împotriva unei legi care nu a fost adoptată, pentru a atenționa românii.

„În cadrul conferinței de astăzi vom analiza teme de interes național, date fiind mișcările de stradă din ultima perioadă, și elemente care țin de interes local, cât și legate de campania „Vara românilor”, derulată și la nivelul județului Constanța de parlamentarii AUR. Aur s-a raliat celor care au protestat împotriva programului de vaccinare obligatorie. Aur protestează împotriva unei legi care nu a fost adoptata încă pentru a trage un semnal de alarmă. Pentru că vaccinarea să nu devină obligatorie. Aur nu se opune vaccinării în sine ci împotriva obligativității acesteia.

Referitor la alegerile ce urmează, sunt oameni care vor să se implice și deja s-au înscris în partid, vin cu proiecte și participă la discuții la București. Ei vin cu o viziune pentru Constanța. Vom anunța toți candidații în luna septembrie. Tot în septembrie, caravana medicală AUR va ajunge în județ. Avem trei localități din județul Constanța în care va ajunge caravana. Sunt localități deja identificate”, a declarat purtătorul de cuvânt AUR Constanța.

Consilierul local Năvodari AUR, Liliana Cheizis, a întărit ideea colegului său spunând că „Rolul protestelor este de a atrage semnale de alarmă înainte că o lege sa fie adoptată. AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește că populația să fie obligată să se vaccineze și să fie amendată dacă se opune vaccinării”.

„Sunt foarte mulți simpatizanți ai partidului cu situație financiară bună care vor să îl ajute”

În altă ordine de idei, deputatul Dănuț Aelenei a vorbit despre noul zvon vehiculat în spațiul public precum că susținătorii care vor să ia legătura cu George Simion trebuie să plătească 1.000 de euro. Deputatul a ținut să lămurească subiectul, pentru a nu fi înțeles greșit în continuare.

„Unul dintre subiectele pe care vreau să le discut se referă la faptul că s-a vehiculat că, dacă vrei să vorbești cu George Simion, trebuie să dai 1.000 de euro. Noi, banii din subvenție nu iî cheltuim pe media. Noi vrem ca banii să fie folosiți în mod transparent și pentru oameni. Există o platformă AUR pe care membrii își plătesc cotizațiile. Un membru poate sa își plătească această cotizație direct pe platformă cu 100 de lei. Sunt foarte mulți simpatizanți ai partidului cu situație financiară bună care vor să îl ajute. Achiziționează cardul AUR, dar asta nu înseamnă că, dacă vrei să vorbești cu George Simion, trebuie să dai 1.000 de euro”, a explicat deputatul AUR.

La nivelul organizației AUR Constanța, cele mai multe carduri de 5.000 de lei disponibile pentru simpatizanții partidului au fost achiziționate deja.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4396 secunde