Conferinţă internaţională în Comuna Cumpăna. Primăria şi ACoR, implicate

359
Conferinţă internaţională în Comuna Cumpăna. Primăria şi ACoR, implicate - cumpana-conferinta-1685365386.jpg

Articole de la același autor

Federația Internațională a Comunităților Educative din România, în parteneriat cu Asociația Comunelor din România (ACoR) și Primăria comunei Cumpăna organizează în data de 30 mai 2023, începând cu ora 9:00 la Centrul Multifuncțional de Asistentă Socio Medicală din comuna Cumpăna, Șoseaua Constanței nr. 117, o conferință internațională în cadrul căreia se vor dezbate două teme:

„Satul românesc - o oportunitate în politica de coeziune și dezvoltare a domeniului educației și asistenței sociale a Uniunii Europene” şi „Proiecte și inițiative inspirate care ilustrează diferite aspecte ale satelor ca bază a politicii de coeziune și dezvoltare a Uniunii Europene”.

"FICE România și FICE Israel dezvoltă de mai mulți ani o colaborare de excepție în domeniul educației, protecției sociale a copiilor și tinerilor. Această colaborare, care durează de 25 de ani, a reușit să promoveze schimburi de experiență și bune practici între specialiștii din România și Israel. Vor fi prezenți un număr de 26 de experți și profesioniști în domeniul educației și protecției sociale din Israel. Aceștia se află în România în perioada 28 mai - 04 iunie 2023, pentru a efectua o vizită de documentare, schimb de experiență și bune practici", a declarat mariana Gâju, preşedinte ACoR, filiala Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6165 secunde