Consilierul local Iustin Fabian Roman a dăruit mărțișoare și ghiocei

425
Consilierul local Iustin Fabian Roman a dăruit mărțișoare și ghiocei - iustinfabianroman1353860090-1362344844.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Constanța, consilierul local Iustin Fabian Roman, și tinerii din Organizația Municipală de Tineret au dăruit mărțișoare și ghiocei doamnelor și domnișoarelor din Constanța, cu ocazia venirii primăverii. 

Mărțișoarele au fost achiziționate de tinerii din PDL de la Asociația Insula Copiilor, care ajută copiii afectați de autism, de întârziere mentală sau  de întârziere în limbaj, prin formarea programelor individualizate și introduse în cadrul terapiei comportamentale aplicată. 

"Prin acest gest simbolic, PDL le-a urat doamnelor și domnișoarelor din Constanța o primăvară frumoasă și însorită. M-am bucurat că oamenii ne-au recunoscut și că au apreciat faptul că unii politicieni fac gesturi frumoase nu numai în timpul campaniilor electorale, ci și în afara lor. Ne-am întâlnit cu drag cu doamnele și domnișoarele cărora le-au plăcut mărțișoarele hand-made oferite de noi. De asemenea, acesta a fost un bun prilej pentru a-i obișnui pe tinerii din partidul nostru să discute cu oamenii, să se intereseze de problemele lor și să nu se transforme, pe viitor, în politicieni de birou", a declarat Iustin Fabian Roman, prim-președintele organizației județene a PDL Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2511 secunde