Cum arată noul Consiliu Local Municipal Constanța și cine face parte din el

10377
4
Cum arată noul Consiliu Local Municipal Constanța și cine face parte din el - fond-1718213802.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Vergil Chițac, a aflat ieri cu cine va trebui să lucreze din toamnă la proiectele ce vor duce la dezvoltarea municipiului. Concret, nici un proiect de hotărâre nu poate să fie pus în aplicare dacă acesta nu este votat cu majoritate de aleșii locali. Consiliul Local Municipal Constanța este alcătuit din 27 de persoane. Potrivit rezultatelor finale și după repartizarea numărului de mandate în viitorul CLM Constanța, PSD deține cele mai multe, mai exact opt. Mai departe, șapte dintre ele revin PNL, Alianța Dreapta Unită va avea șase mandate, Alianța pentru Unirea Românilor a obținut cinci iar un mandat a fost câștigat de independenta Felicia Ovanesian.    


Mai exact, din noul CLM Constanța vor face parte următorii cu mențiunea că aceștia se află primii pe listele formațiunilor politice însă este posibil ca unii dintre ei să se retragă și să fie validați următorii candidați care se află pe liste.
 

Răsăuțeanu Costin - PSD

Dede Perodin – PSD

Dobre Ioana-Claudia – PSD

Roman Cornelia-Cristina – PSD

Tudor Daniel – PSD

Mihăilescu Cristian – PSD

Naceades George – PSD

Lascu Nicolae – PSD


Rusu Ionuț – PNL

Prăzaru Marius-Dragoș – PNL

Arghirescu Adriana – PNL

Tulică Marius – PNL

Omocea Cristian – PNL

Nazîru Alexandru-Marian – PNL

Ali Beazit – PNL


Bădoiu Alexandru-Sorin – Forța Dreptei

Cocargeanu Florin-Daniel – USR

Ochiuleț Mihai – USR

Croitoru Vasilica Simona – PMP

Nedelcu Edward Ilyus – USR

Iacob Cătălin-Florin – USR


Cupșa Ovidiu - AUR

Mironescu Laurențiu - AUR

Hristu Cosmin - AUR

Danovski Oleg - AUR

Ioan Stela - AUR


Ovanesian Felicia - independent

Liderul grupului social-democrat din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, Costin Răsăuţeanu, a transmis un mesaj de mulţumire constănţenilor care au votat echipa pe care o conduce şi a promis lucruri frumoase şi celor care au avut altă preferinţă politică.
„Echipa PSD a câștigat alegerile pentru Consiliul Local Constanța. Mulţumesc pentru încredere celor care ne-au acordat votul și celor care s-au prezentat la vot. Obținerea celui mai mare număr de voturi ne onorează și ne responsabilizează. Va fi un mandat echilibrat, bazat pe consens și maturitate, în interesul constănțenilor. Mulțumesc tuturor colegilor mei, neobosiți în implicarea lor. Le mulțumesc pentru reziliență și perseverență. Vă asigur că rămânem echipa de consilieri locali a tuturor constănțenilor și că vom fi mereu prezenți în comunitate. Avem foarte mult de lucru. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Costin Răsăsuţeanu, cel care s-a aflat primul de lista Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local Municipal Constanța.



Comentează știrea

Florian
13 iunie

Ce va face doamna Felicia in acest Consiliu?Dar ceilalți consilieri aflați la opoziite?Așteptăm proiectele și mai ales repararea lucrărilor efectuate(pe multi bani) in mandatul trecut.????Ghici,cine plătește nota?

Gigi Stan
13 iunie

Sunt doua ipoteze: 1. Se inteleg la spagi si vor face ceva di ce mai ramane. 2. Nu se inteleg si va fi o harababura de nedescris. Si intr-un caz si in altul noi, locuitorii vom avea de suferit.

Ion ALEXANDRU
13 iunie

SE VEDE TREABA (PALPABILĂ) CĂ IDIOȚII, "AU ALES", CUM NU TREBUIE ŞI DE ACEASTĂ DATĂ !... NU NE MAI FACEM BINE, NICIODATĂ ! Aşadar : ADIO, ROMÂNIA ! ADIO, ROMÂNI ! ADIO CONSTANȚA !... VIVAT KHAZARII-JIDANI CARE VOR OCUPA #GRĂDINA- MAICII DOMNULUI, AMIN !

Anonim
13 iunie

Un mare kkt asta sa ales, pacat iar 4ani de tot rahatul pe bani publici, mi-e sila si nu am cuvinte

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde