Dacian Cioloş deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru Parlamentul European

435
Dacian Cioloş deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru Parlamentul European - ciolos-deschide-1710164595.jpg
Europarlamentarul Dacian Cioloş deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru Parlamentul European.

Într-o conferinţă de presă susţinută, luni, la Parlament, partidul REPER a anunţat lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 9 iunie, prezentând o echipă din care fac parte actuali europarlamentari precum Dacian Cioloş, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, actualii deputaţi Andrei Lupu, Oana Cambera şi Simina Tulbure, precum şi cercetătorul fizician Cristian Presură ori profesorul universitar clujean Ciprian Mihali.

„Colegii au decis ca eu să deschid lista partidului REPER pentru aceste alegeri. Suntem un partid care participă prima dată în alegeri, partidul REPER, dar avem pe listă oameni care au deja multă experienţă şi în politică şi în societate şi în mediul antreprenorial. Intrăm în aceste alegeri cu ambiţia de a răsturna toate calculele electorale pe care şi le fac unii, cu tot felul de liste comasate şi fuzionate, tot felul de carteluri politice care au impresia că pot manipula deciziile pe care cetăţenii le vor lua atunci când se vor duce la vot. Vorbesc aici de cartelul politic PNL-PSD, de extremiştii de la AUR, şi aşa mai departe, care până acum au intenţionat să obţină susţinere electorală prin manipulare şi tot felul de calcule politice care se fac în laboratoarele consultanţilor”, a declarat Dacian Cioloş.

Potrivit acestuia, REPER are cea mai bună echipă de candidaţi pentru Uniunea Europeană, oameni care au dovedit deja că ştiu să reprezinte România cu demnitate şi cu eficienţă la nivel european, precum şi oameni care nu au mai făcut până acum politică, însă au decis să facă acest pas şi să aducă şi energie şi spirit proaspăt de pe teren.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9288 secunde