Dumitru Caragheorghe: „Constanţa trebuie să aibă un parc tematic“

434
Dumitru Caragheorghe: „Constanţa trebuie să aibă un parc tematic“ - caragheorgheparc-1645632946.jpg

Articole de la același autor

Constanţa se poate aşeza în linie cu marile oraşe ale Europei, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă administraţia locală se va pune în slujba cetăţenilor.

Preşedintele USR-PLUS Constanţa, Dumitru Caragheorghe, a explicat faptul că în Constanţa ar putea apărea un parc tematic care să cuprindă servicii alimentare sau comerţ cu fel de fel de obiecte specifice oraşului de la malul mării.

„Toate marile oraşe europene, mai ales cele cu potenţial turistic, au un parc tematic. Prater Wien din Viena, Gardaland din Veneţia sau Efteling Park din Olanda sunt doar câteva dintre cele mai vizitate parcuri de acest fel din Europa, reprezentând puncte de atracţie turistică importante, indiferent de sezon. Constanţa are nevoie de activitate comercială şi puncte de atracţie turistice şi în afara sezonului estival. Organizarea acestui concurs, aprobat în bugetul local 2022, va permite dezvoltatorilor din domeniu să vină cu o serie de propuneri de proiecte pentru realizarea unui parc cu o temă specifică oraşului sau regiunii noastre. Un parc tematic în municipiul Constanţa va integra servicii alimentare, comerţ cu amănuntul şi va adăuga un plus de activitate în extrasezon. De asemenea, va reprezenta o importantă platformă de suport şi promovare pentru serviciile de turism”, a transmis Dumitru Caragheorghe, pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4108 secunde