Gabriela Firea le promite studenților gratuitate la transportul cu trenul

187
Gabriela Firea le promite studenților gratuitate la transportul cu trenul - firea-1655040647.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea a avut o întâlnire cu reprezentanţii tinerilor din România, în cadrul căreia a discutat despre majorarea locurilor din tabere, mai ales că se apropie şi vacaţa studenţilor şi a anunţat că va propune revenirea gratuităţilor la transportul cu trenul, pentru studenţi, potrivit Antena3.ro


Gabriela Firea anunţă, duminică, pe pagina sa de Facebook, că lunar are întâlniri cu reprezentanţii tinerilor din România.

„Am vrut neapărat să discutăm subiectul taberelor, mai ales că în curând şi studenţii intră în vacanţă. Avem în dezbatere publică proiectul pentru acest an şi am anunţat deja o majorare a numărului de locuri, de la 2.300 până la 3.500, mai mult decât anul trecut. Mi-aş fi dorit resurse şi pentru majorarea sumei pentru mesele zilnice din tabere care acum este 52 de lei/zi pentru fiecare student. Un pacient dintr-un spital sau un copil dintr-un centru de plasament mănâncă zilnic trei mese cu 22 lei, sumele fiind dublate în acest an de Guvern. Creştem şi numărul de serii, de la 4 la 6, o dată cu majorarea numărului de locuri”, a anunţat Firea.


Gabriela Firea a subliniat că reprezentaţii ministerului pe care îl conduce vor verifica toate firmele care câştigă contracte pentru taberele studenţeşti şi care trebuie să ofere exact ce au promis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.484 secunde