George Simion le cere tinerilor simpatizanţi ai AUR să rămână loiali partidului

228
George Simion le cere tinerilor simpatizanţi ai AUR să rămână loiali partidului - simion-tineri-1694766871.jpg

Articole de la același autor

Liderul Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, le-a spus tinerilor simpatizanţi ai partidului, prezenţi la deschiderea Şcolii politice de vară a AUR care se desfăşoară la Neptun, să nu se descurajeze dacă văd că în cercul lor de prieteni sunt puţini cei care gândesc şi sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în societate, pentru că întotdeauna a fost aşa.

„O să descoperiţi, dacă nu aţi descoperit deja, că sunteţi puţini în cercul vostru de prieteni, puţini care gândesc, care sunt interesaţi de istorie, de politică, care sunt interesaţi de ce se întâmplă în jurul lor, de ce se întâmplă în societate. Să nu vă lăsaţi descurajaţi, nu e vorba doar de tinerii din ziua de azi, cum e o expresie care circulă foarte mult. Întotdeauna a fost aşa. Eu am terminat liceul în 2005, facultatea în 2008, masterul în 2010, aşa erau lucrurile şi atunci, foarte dezinteresaţi erau cei din generaţia mea, de tot ce înseamnă societate românească. Şi nu se implicau, indiferent de cât de mult duceam luptă de convingere cu ei. Şi aşa au fost toate generaţiile, nepăsătoare, care explodau numai după ani sau zeci de ani. Aşa că luaţi lucrul ăsta ca atare”, a afirmat Simion.

El a mai spus că membri din partid seniori care nu pricep denumirea de Alianţa pentru Unirea Românilor, care se ceartă între ei şi încep să creadă că duşmanul lor este cel de lângă ei nu au ce căuta în rândurile formaţiunii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9797 secunde