Hotărârea CJC privind locuințele artiștilor de la Oleg Danovski anulată parțial de Tribunalul Constanța

1609
În urma acțiunii depuse de prefectul Claudiu Palaz în data de 25 ianuarie 2011, Tribunalul Constanța a anulat parțial Hotărârea 404/2010 a Consiliului Județean Constanța privind stabilirea destinației spațiilor din blocul L4 situat în Municipiul Constanța.
Dintre cele 30 de garsoniere care au aparținut Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Tribunalul a decis că 14 garsoniere repartizate Fundației pentru Promovarea Sportului Constănțean și Fundației Fantasio Constanța au fost atribuite în mod nelegal. Prin urmare, acestea rămân în folosința artiștilor.
"Cu siguranță, vom contesta decizia Tribunalului, căci ne menținem punctul de vedere conform căruia Nicușor Constantinescu a repartizat locuințele artiștilor în favoarea unor instituții ce nu pot beneficia de aceste privilegii. Dincolo de aspectele legate de cadrul nelegal al deciziilor pe care le ia președintele Consiliului Județean, consider că niciun efort nu trebuie precupețit pentru ca artiștii, prin excelență oameni ai actului creativ, să fie feriți de starea de nesiguranță a zilei de mâine și nu pot să nu mă întreb când va ajunge Nicușor Constantinescu să prețuiască valorile artistice, cu atât mai mult cu cât este vorba despre valori care aparțin patrimoniului cultural al Constanței" a declarat prefectul Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7826 secunde