Kelemen Hunor: „Partidele democratice ar trebui să creeze un cordon sanitar politic împotriva AUR”

145
Kelemen Hunor: „Partidele democratice ar trebui să creeze un cordon sanitar politic împotriva AUR” - hunor-aur-1697815451.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri că partidele democratice din România ar trebui să creeze un cordon sanitar politic, o strategie credibilă pentru a stopa ascensiunea Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

„Fiecare partid îşi face strategia lui, dar în primul rând nu trebuie să concureze AUR-ul în teme, care face balet mediatic în fiecare zi. Nu trebuie preluat şi concurat tot ce face această formaţiune politică. Fiindcă nu ai cum să concurezi decât dacă mergi pe pista lor. Altfel nu se poate. Trebuie să acceptăm că trebuie un cordon sanitar din punct de vedere politic între forţele democratice, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta” a declarat, vineri.

Liderul UDMR a continuat afirmând că nu poţi să chemi la negocieri, la o coaliţie într-un judeţ, pe cei de la AUR doar ca să dai impresia că lupţi cu toată puterea împotriva maghiarilor, aşa cum a făcut Ciprian Dobre de la PNL în judeţul Mureş, de exemplu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9227 secunde