Marius Budăi: "Avem bani pentru pachetul de ajutor social"

183
Marius Budăi:
Ministrul Muncii, Marius Budăi, i-a asigurat pe români de faptul că există bani pentru pachetul de ajutor social, subliniind că primele vouchere se vor acorda din bani proveniți de la bugetul de stat. Ministrul a reiterat că acestea vor fi emise începând cu data de 1 iunie.

„Cu siguranţă că avem banii, altfel nu ne-am fi avântat. Primele discuţii au avut loc la Bruxelles, urmează să fie parafate și documentele. Suntem pregătiţi ca prima tranşă să o dăm din bugetul de stat fără niciun fel de probleme. Voucherele pentru alimente de bază, în valoare de 50 de euro, vor fi implementate începând cu 1 iunie, pentru că este nevoie de elaborarea actelor normative şi a normelor de avizare. Voucherele se vor da o dată la două luni”, a spus Budăi, duminică, la Realitatea Plus.

Ministrul Muncii a arătat, de asemenea, că în atenția sa se află românii vulnerabili și companiile.

Pe finalul intervenției sale telefonice la Realitatea PLUS, ministrul a făcut un scurt comentariu referitor la amendamentul depus de USR la Legea offshore pentru ca banii obţinuţi de statul român prin exploatarea gazelor din Marea Neagră să ajungă în pensii prin Pilonul 2.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7926 secunde