Militarii căzuți la Tuzla, cetățeni de onoare

1059
Prefectul Claudiu Palaz a adresat, ieri, o propunere către Consiliului Local al Municipiului Constanța prin care dorește acordare a titlului de cetățean de onoare pentru cei opt militari ai UM 02020 căzuți la datorie în accidentul aviatic de la Tuzla din 5 iulie 2010.
Astfel, dacă propunerea pre-fectului va fi aprobată, căpitanul Liviu Antim împreună cu aspiranții Florin Claudiu Cișmașu, Cătălin Gheorghe Rădoi, Băduț Papuc, Cosmin Furtună, Marius Cătălin Chioveanu, Constantin Vlăduț Sărman și Cozmin Florescu vor primit titlul de cetățeni de onoare post-mortem.
"Ne alăturăm dorinței părinților și a rudelor celor dispăruți, precum și a Comandamentului Flotei, ca cei opt militari, declarați eroi post-mortem prin Ordinele Ministrului Apărării Naționale 701 și 702 din 20 septembrie 2010, să primească și titlul de Cetățean de onoare al municipiului Constanța. Acești tineri, urcați la ceruri înainte de a-și încheia misiunea pe acest pământ, merită orice gest pe care l-am putea face ca un omagiu adus lor. De aceea, sunt convins că propunerea noastră va fi analizată cu celeritate, astfel încât familiile îndurerate să primească din partea autorității locale, cât de curând, acest semn de prețuire și de neuitare", a declarat Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.219 secunde