Ministrul Adrian Câciu: "Până la finalul lunii, România trebuie să încaseze banii din tranşa a doua din PNRR"

154
Ministrul Adrian Câciu:

Articole de la același autor

Adrian Câciu, noul ministru al portofoliului Investiţii şi Proiecte Europene, a declarat, recent, că îşi doreşte ca până la finalul acestei luni România să încaseze banii din tranşa a doua din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"Până la finalul acestei luni trebuie să încasăm aceşti bani din tranşa a doua din PNRR. Este destul de întârziată această cerere de plată şi ăsta este primul lucru pe care îl voi face. Avem o discuţie cu Comisia Europeană, din ce ştiu Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare, să ne dea răspunsul final asupra cererii de plată, după care intră parcursul de plată", a spus Câciu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă a lăsat bani la bugetul de stat pentru toate măsurile din programul de guvernare, Adrian Câciu a spus: "Se vor găsi soluţii pentru că totul înseamnă să te uiţi la context şi să vezi calendarul de implementare a unora dintre măsuri. Sunt banii care au fost programaţi pentru acest an şi, cu siguranţă, ministrul Boloş vă poate răspunde la foarte multe întrebări, dar sunt".

El a menţionat că se vor identifica pe parcurs şi noi soluţii pentru susţinerea persoanelor cu venituri mici din România.

Adrian Câciu a mai spus că a colaborat foarte îndeaproape cu ministrul de la Investiţii şi Proiecte Europene cât timp a fost ministru de Finanţe.

"Pe mine chiar mă bucură că fostul ministru al Fondurilor Europene va fi noul ministru de Finanţe şi fostul ministru de Finanţe va fi noul ministru al Fondurilor Europene. Cele două ministere sunt strâns legate şi eu am colaborat foarte bine cu domnul Boloş în acest an şi jumătate, cel puţin pe PNRR", a subliniat Câciu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2828 secunde