Interviu cu Mohammad Murad, președintele Oamenilor de Afaceri AUR

Mohammad Murad, despre conducerea prin valori și viziune în județul Constanța

585
Mohammad Murad, despre conducerea prin valori și viziune în județul Constanța - fond-murad-2-1715188624.jpg
-Domnule Murad, de ce ați decis să vă implicați din nou în politică și de ce vizați acum președinția Consiliului Județean Constanța?

-De peste 30 de ani, Constanța m-a primit și m-a sprijinit și simt că este momentul să trec la o nouă etapă în viața mea. Politica, pentru mine, nu este despre putere, ci despre a oferi din ceea ce am primit. Mă inspiră exemplele unor lideri care au intrat în politică, după ce și-au consolidat cariera și stabilitatea financiară, cum ar fi Brătianu sau Trump. În politica românească trebuie să intrăm pregătiți să oferim, nu să câștigăm.



-Care este legătura dumneavoastră cu partidul AUR? De ce ați ales să vă alăturați acestui partid?


-AUR a rezonat cu mine printr-un mix de valori pe care le prețuiesc profund: credința, familia, națiunea, libertatea. Sunt elemente pe care le consider esențiale pentru o națiune sănătoasă. De asemenea, am descoperit o chimie reală cu liderii partidului, care m-a motivat să mă implic activ în deciziile pentru județul Constanța.

-Cum vedeți rolul dumneavoastră în AUR, având în vedere că nu dețineți o funcție politică tradițională în cadrul partidului?

-Nu mă interesează funcţiile în partid. Sunt președinte al Oamenilor de Afaceri AUR și asta îmi permite să mă concentrez pe ce știu cel mai bine: antreprenoriatul. Cred că fundamentele politicii românești trebuie să fie economice. Fără o bază economică solidă, discuțiile despre sănătate, educație sau infrastructură sunt goale. Vreau să promovez investițiile românești, să susțin capitalul autohton, ca fundament al dezvoltării durabile pentru judeţul Constanţa.

-Care sunt proiectele specifice pe care intenționați să le implementați în județul Constanța?

-Planific să promovez investiții majore în infrastructură și în turism, două domenii vitale pentru economia locală. De asemenea, vreau să sprijinim inițiativele de mediu care pot transforma judeţul Constanța, într-un model de sustenabilitate pentru întreaga țară.

-Ce mesaj aveți pentru cetățenii din Constanța în această perioadă de campanie?

-Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea arătate de-a lungul anilor și îi asigur că voi continua să lucrez cu aceeași demnitate și integritate pentru a face judeţul Constanța un loc mai bun. Nu am intrat în politică pentru beneficii personale, ci pentru a construi și a îmbunătăți comunitatea care m-a adoptat și m-a susținut. Aduc cu mine nu doar experiența, ci și o viziune clară și valorile care m-au ghidat întotdeauna. (P)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4431 secunde