Preşedintele CJC, Mihai Lupu, în vizită la târgul de mărţişor

635
1
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, în vizită la târgul de mărţişor - lupumartisor-1646069846.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, întâmpină primăvara aşa cum se cuvine.

Acesta a făcut o vizită la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, acolo unde a participat la târgul de mărţişor organizat de această instituţie. Mihai Lupu s-a declarat impresionat de materialele de tip handmade create chiar de copii.

„Astăzi (n.r. – luni) am avut plăcerea de a participa la târgul de mărțișor organizat de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă «Maria Montessori». M-au impresionat mărțișoarele lucrate manual de copiii acestei instituții de învățământ special. De asemenea, mulțumesc personalului centrului pentru toate eforturile depuse! Îmi doresc să trecem, cu toții, cu bine peste aceste momente în care securitatea europeană este greu încercată și să avem o primăvară liniștită cu pace și sănătate”, a transmis Mihai Lupu, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a CJC.


Comentează știrea

ascutescu
28 februarie 2022
cupșa slugoiul

pnl ul tradatori de neam si tara. bratianu (pn leprist) a ordonat impuscarea taranilor in 1907. (ptr. cine nu stie acest individ pnl eu era ministru de interne in aceea perioada)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde