Video Primarul George Cojocaru a primit de la IPS Teodosie "Crucea Sfântului Apostol Andrei" pentru mireni

6088
În cursul zilei de sâmbătă, credincioșii din orașul Murfatlar au participat cu mare bucurie la prăznuirea Sfântului Teotim, Sfânt ocrotitor al mănăstirii din localitate.

Dumnezeiasca Liturghie a fost oficiată de IPS Teodosie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

La eveniment a fost prezent și primarul orașului Murfatlar George Cojocaru, care, la finalul liturghiei a avut parte de un moment unic, acela de a primi distincția "Crucea Sfântului Apostol Andrei" pentru mireni, cea mai înaltă distincție a eparhiei Tomisului.

„Sâmbătă, după Liturghia oficiată de I.P.S. Teodosie - Arhiepiscopul Tomisului la Mănăstirea Sfântului Ierarh Teotim, a fost un moment unic și plin de emoție prin care mi-a fost înmânată distincția "Crucea Sfântului Apostol Andrei" pentru mireni, cea mai înaltă distincție a eparhiei Tomisului. Mulțumesc că mă număr printre puținii mireni care au primit "Crucea Sfântului Apostol Andrei" și am toată recunoștiința pentru IPS Teodosie pentru imensa onoare pe care mi-a făcut-o acordându-mi această distincție. Sunt convins că această apreciere nu recompensează doar faptele din trecut, ci şi pe cele viitoare, care trebuie să confirme încrederea acordată. Mulțumesc, de asemenea, preotului protosinghel Teotim și preotului iconom stavrofor Alexandru Lupașcu care au vocația iubirii față de Dumnezeu și, în aceeași măsură, față de cei păstoriți”, a declarat primarul George Cojocaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2862 secunde