Tinerii din PSD, de la Murfatlar, au plecat la PNL. „Iniţiativele noastre nu au fost susţinute”

2309
Tinerii din PSD, de la Murfatlar, au plecat la PNL. „Iniţiativele noastre nu au fost susţinute” - murfatlar-1711724232.jpg
Organizația PNL Murfatlar a transmis că organizația de tineret a PSD din Murfatlar a decis să îi părăsească pe social democrați și să se alăture echipei peneliste.

„După ce joi întreaga organizație PSD Valu lui Traian a luat aceeași decizie, vineri a venit rândul tinerilor PSD din orașul nostru să vină în echipă alături de actualul primar al localității, George Cojocaru și de candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi.

La baza acestei decizii a organizației de tineret stă faptul că, în ultimii ani, inițiativele acesteia nu au fost susținute de PSD, care nu a reușit să îi implice pe membrii într-un proiect viabil. Mai mult decât atât, consilierul local PSD Butnaru Mihai, și el membru al organizației de tineret la momentul numirii în funcție, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar liberal. Acum, la inițiativa domnului Butnaru, peste 150 de tineri au decis să părăsească un partid în care nu se mai regăsesc și să vină alături de PNL. Le mulțumim pentru curaj și asumare și le garantăm că alături de noi vor fi implicați în viața comunității”, au transmis liberalii din Murfatlar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2656 secunde