Primarul Iulian Soceanu implementează noi proiecte pentru dezvoltarea oraşului Techirghiol

1941
3
Primarul Iulian Soceanu implementează noi proiecte pentru dezvoltarea oraşului Techirghiol - fondsoceanuu-1656949139.jpg
Administraţia locală din oraşul Techirghiol are pe listă mai multe proiecte care sunt în dezvoltare, dar şi în implementare. Primarul Iulian Soceanu se ocupă de acestea şi încearcă să le ducă la bun sfârşit cât mai repede, astfel încât viaţa locuitorilor din Techirghiol să se schimbe în bine.


„Vrem să construim o creşă în Techirghiol. Am trimis în acest sens o solicitare la Compania Națională de Investiții. Îmbunătățirea mobilității urbane în oraşul Techirghiol este o altă prioritate pentru noi. Avem în vedere să extindem infrastructura de utilitate publică în cartierul Tineretului. Finalizarea acestui proiect ar trebui să dureze 24 de luni. Sediul primăriei va fi şi el reabilitat, anvelopat şi consolidat. Cu siguranţă vom extinde şi vom reabilita Liceul Teoretic «Emil Racoviţă» pentru a-l transforma pe acesta într-un campus unde se va face şcoală preuniversitară pentru învăţământul profesional şi tehnic în oraşul Techirghiol. Termenul de proiectare şi execuţie este de 42 de luni. Vom face o pistă de biciclişti pe marginea lacului Techirghiol, pentru a creşte atractivitatea turistică a acestuia. Mai avem un proiect care priveşte dezvoltarea durabilă a turismului în staţiunea balneară Techirghiol prin modernizarea infrastructurii din zona strada Dobrogei. Şi, nu în ultimul rând, vrem să construim un culoar de mobilitate sustenabilă care să conţină pistă de biciclişti, alee pietonală şi un spaţiu verde”, a declarat primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu.
Aşa cum edilul ne-a declarat şi în trecut, aceste proiecte au fost începute în anul 2021 şi termenul de finalizare este până la 6 ani. Acestea nu sunt singurele proiecte existente la Techirghiol. Mai există o serie care se află în implementare.

„Vrem să înfiinţăm o reţea de distribuţie de gaze în oraşul Techirghiol. Vom creşte eficienţa energetică a clădirii publice a Liceului Teoretic «Emil Racoviţă». Mai avem în plan un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a celor de la RAJA, în perioada 2014-2020. Toate aceste proiecte au o valoare totală de cofinanţare de 8.664.189,34 lei”, a explicat Iulian Soceanu.Comentează știrea

Turist
5 iulie 2022
Vai de capul vostru gospodari

Tot tarani ati ramas .Va dat bani UE sa faceti si voi o plaja cu un grup social modern si totul a ajuns o ruina .Grupul social este inutilizabil pentru ca nu sa ocupat nimeni de intretinerea lui ,dar sa ocupat sa vina cu sezlonguri sa ia bani desi nu este legal pentru ca nu este intabulat ,si sa ceara bani pentru grupul social (WC )unde pisatul este pana la glezne .Baai e trei lei o para de dus si voi stati cu aia lagata cu panza de la chiloti ?Rusine gospodarilor !

cititoru
5 iulie 2022
Hoți

Orașul arată de zici că se construiește metrou, ce proiecte??? Vrăjeli și abureli. Sute și sute de șanțuri transversale și neastupate pe mai toate străzile. De ce dracu le-ați mai săpat băi Socene și le-ați lăsat așa, sunteți proști sau ce? Cine sunt contractorii care încasează banii și își bat joc de noi? Auzi la el, proiecte, alte șanțuri. Abureala cu gazele aa fost bună la alegeri, nu? Alte șanțuri. Niște hoții pe față, vă credeți șmecheri și prostiți cetățenii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2751 secunde