Rareş Bogdan: "Trebuie să găsim formulele optime, în special care să nu afecteze sistemul privat"

189
Rareş Bogdan:

Articole de la același autor

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, cu privire la măsurile fiscale, că trebuie găsite "formulele optime", care să nu afecteze sistemul privat.

„Cu un stat gras nu poţi să mergi înainte. Statul român este un stat foarte gras. Trebuie să găsim formulele optime, în special care să nu afecteze sistemul privat. Motorul economiei poate fi, în prezent şi în viitor, economia privată, companiile atât străine, cât mai ales companiile româneşti care trebuie întărite şi ajutate. Nu cred că trebuie să ne gândim la creşterea impozitului pe dividende în niciun caz, la scăderi de plafoane la microîntreprinderi”, a spus Rareş Bogdan la sediul central al PNL.

El a susţinut că PNL nu este de acord cu impozitul de 1% pentru locuinţele mai scumpe de 500.000 de euro.

Liberalul a mai precizat că, în ceea e priveşte impozitul la tutun, acesta este mult mai mic în România faţă de restul Europei.

„România, la ţigări electronice, a plătit aşa numitul tutun rece 3% impozit. Toată Europa plătea o medie de 44%-48%”, a spus Rareş Bogdan.

Liberalii s-au întâlnit, luni dimineaţa, la sediul central al partidului, cu ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, pe tema măsurilor fiscale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6391 secunde