Senatorul Gigi Chiru:

"România nu e pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de același sex"

125
1

Articole de la același autor

Liderul PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, spune, comentând inițiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex, că România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de același sex și că sunt alte teme mult mai importante de discutat.

"România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de același sex și eu cred că subiectul acesta a venit în spațiul public mult prea devreme pentru noi. Nu vreau să mă exprim de o parte și de alta a taberei, dar cred că este mult prea devreme și noi avem alte teme mult mai importante de discutat. Eu spun că este mult prea devreme să discutăm un astfel de subiect. Ca să fiu foarte tranșant, în momentul acesta nu sunt de acord cu căsătoria între persoanele de același sex", a declarat senatorul Gigi Chiru.

Comentează știrea

Sergiu
16 aprilie 2013
Cacaia casatorie ?

Normal ca tinerii nu prea au nici bani si nici chef de casatorii in Romania.Asta insa nu inseamna ca nu suntem normali,adica heterosexuali ! Ca exista si minoritati care vor din tot sufletul sa arate ce pot ei sa-si vare in anus si urla bezmetic pe strazi ca se iubesc si poate ca vor si copii,pe care sa-i educe in spiritual iubirii de maron,asta e.Suntem o natie cu curul in sus,adica suntem condusi parca cu curul dar asta nu ne oblige sa si fim de accord cu asta si nici sa acceptam idea ca a fi homo e ceva firesc.Nu e firesc,a total aiurea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3481 secunde