Șefii instituțiilor deconcentrate, chemați la raport de prefectul Silviu Coșa

268
Șefii instituțiilor deconcentrate, chemați la raport de prefectul Silviu Coșa - silviu-1665502775.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate, în cadrul căreia să fie prezentate rezultatele din ultima lună, dar și planurile pentru perioada următoare.

Astfel, cele 11 instituții deconcentrate au trecut în revistă realizările din luna septembrie. Direcția de Sănătate Publică Constanța a efectuat 89 de controale pentru respectarea legislației în unitățile de învățământ preuniversitar, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a implementat catalogul electronic în 35 de unități de învățământ, iar Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța a plătit beneficii sociale în valoare de aproape 65 de milioane de lei.

De asemenea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța a acordat servicii de mediere pentru 1.654 de persoane, 468 fiind deja încadrate, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a efectuat 257 de controale care au vizat munca nedeclarată, Casa Județeană de Pensii Constanța a primit, spre soluționare, 654 de petiții, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a emis 466 de acte de reglementare, iar Direcția pentru Agricultură Județeană Constanța a înregistrat 108 înscrieri în programele de susținere a producției agricole.

În același timp, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța a eliberat trei noi autorizații, către trei operatori economici, Direcția Județeană pentru Cultură Constanța a primit 241 de petiții, soluționate în proporție de 95%, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a oferit suport logistic, certificate de identitate sportivă și avize de funcționare pentru două asociații sportive.

„Astfel de întâlniri vor deveni o constantă a activității noastre, pentru că e foarte important să păstrăm un dialog permanent cu deconcentratele aflate în coordonarea Instituției Prefectului. Este, de departe, cel mai eficient instrument de restabilire a încrederii cetățeanului, pentru că instituțiile statului există și lucrează pentru cetățeni”, a declarat Silviu-Iulian COȘA, prefectul județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3014 secunde