USR Constanţa îi cere demisia din partid consilierului local Iulian Călin

397
USR Constanţa îi cere demisia din partid consilierului local Iulian Călin - calin-1677599196.jpg
Reprezentanţii USR Constanţa îi cer public demisia din partid consilierului local Iulian Călin. Decizia vine după ce Călin a votat pentru un proiect care îi permite şefului PSD Constanţa, Ion Dumitrache, să intre în posesia unei suprafaţe de 854 mp de plajă din staţiunea Mamaia.


"USR Constanţa nu va accepta şi nu va tolera membri care fac jocuri de culise cu alte partide în defavoarea constănţenilor, mai ales dacă vorbim şi despre favorizarea unor indivizi din gaşca PSD-iştilor, care zeci de ani au monopolizat şi distrus municipiul, precum şi staţiunea Mamaia.

Anunţăm oficial că USR Constanţa va solicita excluderea domnului consilier municipal Iulian Călin din cadrul partidului Uniunea Salvaţi România. Decizia vine ca urmare a votului pe care domnul Călin l-a acordat în favoarea unui proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de Zi a Consiliului Local Constanţa prin care uneia dintre firmele şefului PSD Constanţa, Ion Dumitrache, i se permite cumpărarea unei suprafaţe de 854 mp de plajă din staţiunea Mamaia.

Deşi USR Constanţa a anunţat clar că nu va susţine acest proiect, pentru care consilierii PNL şi PSD şi-au dat mâna în cadrul comisiei de specialitate, prin votul său, domnul Iulian Călin ne-a arătat că este de partea celor care vor să contribuie mai departe la betonarea completă a staţiunii Mamaia şi prosperitatea rechinilor imobiliari de sorginte pesedistă.

Pe lângă faptul că domnul Iulian Călin a încălcat principiile USR, considerăm că a trădat încrederea constănţenilor care l-au pus prin vot în scaunul de consilier local şi îi solicităm demisia din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa", au transmis reprezentanţii USR Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4251 secunde