Programul "Tu decizi pentru Constanţa", la final. "Comunitatea este marele câștigător"

405
Programul
USR Constanţa a iniţiat programul „Tu decizi pentru Constanţa”, în cadrul căruia se regăsesc nu mai puţin de 51 de proiecte: 10 proiecte pentru domeniul educației, 10 proiecte pentru mobilitate, accesabilitate și siguranța circulației, 10 proiecte pentru amenajare spații verzi și locuri de joacă, șapte proiecte pentru amenajarea de spații publice, cinci proiecte pentru cultură, cinci proiecte pentru sport, două proiecte pentru protecția mediului și protecția animalelor, un proiect pentru domeniul social și un proiect pentru digitalizare.

Toate proiectele depuse vor fi evaluate de o comisie de specialitate în perioada 17 - 30 octombrie, urmând ca pe 31 octombrie să fie prezentată lista cu cele aprobate. În perioada 7 noiembrie - 4 decembrie se pot vota online proiectele ce vor fi implementate.

„Implicarea și interesul manifestat de cetățeni îmi confirmă faptul că primul program de bugetare participativă din istoria Constanței este un succes. Aștept cu nerăbdare perioada de votare, pentru că, indiferent de proiectele alese, comunitatea este marele câștigător al acestui demers de transparență decizională și gestionare a bugetului public”, a declarat viceprimarul oraşului Constanţa, Florin Cocargeanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1572 secunde