Vicepreşedintele CJC, Stelian Gima, prezent la sosirea Navei-şcoală „Mircea” în Portul Militar

131
Vicepreşedintele CJC, Stelian Gima, prezent la sosirea Navei-şcoală „Mircea” în Portul Militar - gima-brick-1690812304.jpg

Articole de la același autor

Nava-școală „Mircea” și-a încheiat luni marșul internațional de reprezentare și instruire practică a studenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. Cu acest prilej, vicepreședintele Consiliului Judeţean Constanţa, Stelian Gima a participat la ceremonia organizată în Portul Militar Constanța.

„Se încheie o etapă, pe cât de frumoasă, pe atât de importantă pentru dezvoltarea și viitorul unei noi generații de tineri dornici să cunoască şi să experimenteze tainele profesiei de marinar. Această expediție, plină de învățăminte și experiențe unice, este poate cel mai plăcut și captivant mod de a începe marea călătorie a responsabilității și a datoriei față de țară. Nava-școală Mircea, locul unde viitorii ofițeri și maiștri militari de marină și-au croit drumul, a fost și continuă să fie, o adevărata școală a curajului, solidarității și răspunderii. Felicitări conducerii Academiei Navale Mircea cel Bătrân și cadrelor didactice pentru sprijinul și încurajarea pe care le-au oferit tinerilor studenți în această călătorie a cunoașterii. Viitorilor marinari le mulțumesc pentru curajul și determinarea de a naviga și le doresc să aibă misiuni ușoare și să străbată ape liniștite”, a declarat Stelian Gima.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6469 secunde