Aleşii judeţeni din Constanţa, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează rectificarea bugetului la Protecția Copilului

183
Aleşii judeţeni din Constanţa, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează rectificarea bugetului la Protecția Copilului - fond-cjc-sedinta-1687784077.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni din Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară miercuri, 28 iunie, cu începere de la ora 13:00, în sistem de videoconferinţă.


Pe ordinea de zi se află 10 proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.


Primul dintre proiecte este cel privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean PNL Florin Pîrvulescu, precum și vacantarea locului de consilier județean.


Următorul proiect care va fi votat este cel privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Muzeului de Artă Populară Constanța.
Banii care sunt la dispoziţia judeţului Constanţa sunt foarte importanţi pentru consilierii judeţeni, în vederea dezvoltării mai multor proiecte, astfel că pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe anul 2023.
Instituţia care se ocupă cu Protecţia Copilului a fost întotdeauna în atenţia aleşilor judeţeni, astfel că aceştia vor vota şi proiectul de hotărâre privind rectificarea Bugetului și modificarea Listei de investiții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pe anul 2023.
Consilierii judeţeni modifică aproape în fiecare lună anumite proiecte care au fost deja votate. De această dată vorbim de două proiecte de hotărâre privind modificarea bugetului total al proiectului Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont şi, totodată, privind modificarea Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța.
Sectorul agricol este din ce în ce mai slăbit în ţară, în general, dar şi în judeţul Constanţa. Din acest motiv pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii ale principalelor produse agricole, precum și a prețului mediu/tonă de iarbă (masă verde) obținută de pe pajiște, la nivelul județului Constanța, pentru anul 2023, începând cu 1 iulie 2023.
În judeţul Constanţa există mai multe centre care se ocupă cu educația copiilor cu nevoi speciale, iar consilierii locali nu rămân nepăsători. Așa încât, aceştia vor vota şi proiectul de hotărâre privind înlocuirea unui reprezentant al Consiliului Județean Constanța, membru în Consiliul de administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, pentru anul școlar 2022-2023.
Tot la acest capitol intră şi proiectul de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța și a cheltuielilor aferente.
Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei este cel privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice la obiectivele aflate în domeniul public al județului Constanța.
Şedinţa se va desfăşura în format fizic, aceasta urmând să aibă loc în „Sala Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2984 secunde