Ziua Familiei, sărbătorită în comuna Cumpăna cu cântec, joc și voie bună!

1155
De ani buni, în comuna Cumpăna se sărbătorește cu mare dragoste, la data de 15 mai, Ziua Internațională a Familiei. Aşa s-a întâmplat şi duminică, atunci când Primăria şi Consiliul Local din comuna Cumpăna i-au invitat pe cetăţenii din localitate, de la ora 16.00, la Casa de Cultură.



„Doar pandemia ne-a oprit să ne întâlnim în această sală a Căminului Cultural pentru că, indiferent că a fost pandemie, noi nu am fost opriți ca să ducem acasă o diplomă de excelență pentru familiile care și în anii 2020, 2021 au aniversat această zi a familiei. 50 de ani de căsătorie înseamnă o viață de om! Din păcate, vedem, în zilele noastre, că nu trăiește omul 50 de ani, dar să conviețuiască bărbat și femeie, umăr lângă umăr, și să străbată acest drum spinos al familiei, pentru că familia nu înseamnă doar cântec, joc și voie bună!”, a spus primarul Mariana Gâju celor prezenţi în sala Casei de Cultură.



Conform tradiţiei, la această dată, au fost celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna care în acest an aniversează "Nunta de aur" – 50 de ani de căsătorie, dar și tinerele familii aflate la început de drum.



În consecinţă, opt familii de seniori ai comunei şi zece familii tinere au retrăit cu bucurie momentele în care s-au căsătorit. Mai mult, unii seniori prezenţi s-au încumetat chiar să dea sfaturi celor mai tineri, fiind aplaudaţi la scenă deschisă.



Şi, aşa cum este firesc, în cadrul evenimentului a fost oferit un spectacol, atmosfera devenind din ce în ce mai plăcută, dovadă că unii seniori s-au încins într-o horă pe ritmuri muzicale interpretate de tânărul Valentin Dumitru din Cumpăna.



A urmat un moment emoţionant în care familiile sărbătorite au primit diplome, flori, dar şi daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viaţa lor. Evenimentul s-a încheiat cu ciocnirea unui pahar de şampanie şi cu promisiunea de a sărbători „Ziua Familiei” şi în anii ce vor urma. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6274 secunde