Ce alimente mâncăm pe ultima sută de metri a postului
128
Articole de la același autor
Ce bătăi de cap poate da o injecție prost administrată
05 Decembrie 2014
Cancerul de col uterin, cea mai cruntă suferință pentru paciente
03 Noiembrie 2014
Cursuri de comunicare pentru copii, la Constanța
22 Noiembrie 2014
CÂND VA SCĂPA CONSTANȚA DE MAIDANEZI? Constănțenii atacați de câini trimiși la plimbare de doctori
23 Octombrie 2014
Cura de imunizare de toamnă pentru copii
24 Octombrie 2014
Premieră medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital
20 Octombrie 2014
Aflați încă în perioada de post dinaintea Crăciunului, trebuie să alegem alimentele cele mai potrivite care să respecte "interdicțiile" culinare, fără a ne pune în pericol sănătatea. "Pentru a nu limita însă aportul zilnic necesar de proteine și nutrienți de care organismul are nevoie pentru o bună funcționare, dar în același timp pentru a respecta interdicțiile« culinare», suntem nevoiți să găsim soluții cu care să acoperim fiecare masă. Soia poate fi una dintre alegeri, mai ales că aceasta reprezintă o sursă naturală de aminoacizi esențiali, dar și de fibre și com-plexul de vitamine B. Iar lista preparatelor din soia este destul de vastă pentru a ne permite să înlocuim carnea cu acest aliment: lapte de soia, brânză de soia, pastă de soia, pateuri și chiar iaurt. Mai mult, consumând produse pe bază de soia ne ferim de bolile de inimă și ajutăm la menținerea "colesterolului bun", a explicat dr. Mirela Stângaciu, medic de familie.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 12 Decembrie 2014
Joi, 11 Decembrie 2014
Marţi, 09 Decembrie 2014
Marţi, 09 Decembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Luni, 17 Noiembrie 2014
Luni, 17 Noiembrie 2014
Duminică, 16 Noiembrie 2014
Marţi, 02 Decembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014