Efectele stresului pentru ziua de mâine asupra organismului

382
Efectele stresului pentru ziua de mâine asupra organismului - efectele-stresului-1700831309.jpg

Articole de la același autor

Vremurile agitate cu care ne confruntăm, programul încărcat sau pierderea locului de muncă, stresul și incertitudinea zilei de mâine ne pot influența somnul, accentuând și cronicizând tulburările de somn. Lipsa odihnei sau odihna de slabă calitate duc la scăderea rezistenței organismului în fața bolilor. Iar acest lucru conduce la slăbirea sistemului imunitar și predispune la îmbolnăvire.

Tulburările de somn ne afectează atât sănătatea psihică, ducând la stări de anxietate sau chiar depresive pe timpul zilei, dificultăți de concentrare și de memorare, dar și cea fizică, accentuând bolile existente sau premisele îmbolnăvirilor. De asemenea, atunci când suntem afectați de tulburările de somn, fie adormim greu, fie ne trezim în timpul nopții sau avem vise neplăcute. Specialiștii avertizează că, dacă nu avem un somn odihnitor, pot apărea consecințe nefaste semnificative și pe termen scurt. De exemplu, putem deveni mai iritați, vom avea somnolență diurnă și tendința să percepem negativ lucrurile din jur. De asemenea, nu ne vom mobiliza să facem nici măcar activitățile cotidiene – cu atât mai puțin să începem proiecte noi și ne pierdem bucuria, chiar motivația de a trăi.

Natura a fost întotdeauna generoasă cu noi, de aceea este important să apelăm la ingrediente naturale cu efecte dovedite de-a lungul timpului în obținerea unui somn odihnitor. Recomandarea specialiștilor este să apelăm la formule naturale care aduc împreună Melatonina cu extractele naturale de Valeriană, Passiflora și Mac Californian pentru a elimina riscurile de interacțiuni medicamentoase, efectele secundare sau reacțiile adverse, dar în același timp să putem beneficia de o ameliorare rapidă a calității somnului.

Alături de originea lor naturală și de nivelul optim al concentrațiilor principiilor active, extrem de importante pentru eficiența produselor, este și asocierea corectă a acestor principii: astfel încât să acționeze sinergic, efectul fiecărui ingredient să fie amplificat și potențat de celelalte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde