Remedii naturale pentru pielea lăsată și riduri

239
Remedii naturale pentru pielea lăsată și riduri - masca1-1656511770.jpg

Articole de la același autor

Pentru a scăpa de pielea lăsată și a vă întări musculatura, puteți să faceți o baie cu sare de mare, aceasta având capacitatea de a regenera pielea și să vă ofere fermitate. Din păcate, pielea lăsată este un proces natural care apare odată cu înaintarea în vârstă sau în urma fluctuațiilor de greutate. Aceasta este mai evidentă în anumite părți ale corpului, cum ar fi sub bărbie sau în zona brațelor.
 

Deși nu puteți îndepărta complet pielea lăsată, îi puteți măcar îmbunătăți aspectul. Cum? Cu ajutorul unor rețete naturiste care întăresc pielea și previn pierderea de elastină și de colagen. De exemplu, masca pe bază de albuș de ou este ideală. Amestecați un albuș de ou cu o lingură de ulei de cimbru și aplicați-l pe față ca o mască. Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru pielea lăsată și pentru riduri. Oul stimulează producția de colagen, iar uleiul de cimbru ajută la hidratarea pielii. Această combinație oferă fermitate pielii și previne lăsarea sa.
 

O mască preparată din banane pasate, o lingură de miere de albine și o linguriță de ulei de măsline oferă fermitate și strălucire pielii. Mai mult, acest tratament natural ține la distanță umezeala externă, fapt care ajută la ridicarea pielii lăsate și la reglarea producției de sebum (o substanță uleioasă naturală secretată de glandele sebacee pentru a lubrifia pielea și a o face rezistentă la apă).
 

De asemenea, mai puteți prepara o pastă din curcuma (turmeric) și apă, pe care să o aplicați în mod uniform pe față. Lăsați-o să acționeze în jur de 15 minute până se usucă, apoi clătiți cu apă rece. Acest remediu este mai eficient dacă este aplicat de mai multe ori pe săptămână, redând elasticitatea pielii. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8699 secunde