Ridurile de pe gât nu dispar. Pot fi doar atenuate

220
Ridurile de pe gât nu dispar. Pot fi doar atenuate - ridurigat2-1640793630.jpg

Articole de la același autor

Vă deranjează ridurile de pe gât? Nu vă impacientați! Pe lângă aplicarea de creme şi alte remedii externe, este foarte important să protejați zona de soare şi să vă hidratați cu multă apă, sucuri naturale, fructe şi legume. Din păcate, trecerea timpului şi o piele care îşi pierde elasticitatea şi tonusul sunt, fără îndoială, factorii care determină aspectul neplăcut. 


Desigur, prin aplicarea a diferite soluții sau creme nu veți putea elimina complet inesteticele cute, dar le puteți atenua şi înmuia cu simple remedii casnice. Înainte de a le lua în considerare, este obligatorie, însă, o consultaţie la dermatolog. Bineînțeles, este necesar să ţineţi cont mai întâi de câteva aspecte simple. Cremele, balsamurile sau tonerele pot fi potrivite pentru a ajuta la reducerea acelor riduri ale gâtului.


Totuşi, este important să preveniți ridurile şi să dobândiți obiceiuri sănătoase prin care să îmbunătăţiți aspectul pielii. Experţii recomandă să fiți foarte atenţi la acest lucru, mai ales dacă pielea de pe gât este deosebit de fină, foarte sensibilă şi delicată. 


Pe de altă parte, evitaţi carnea roşie, care provoacă deteriorarea sănătăţii generale şi care, mai presus de toate, poate duce la apariţia bolilor cardiovasculare şi a diabetului zaharat. La fel, făinurile integrale sunt mai benefice decât cele rafinate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ține ridurile la distanță, din timp
Pagina a fost generata in 1.8044 secunde