A fost promulgată legea privind măsurile de combatere a creșterii prețurilor la alimente

147
A fost promulgată legea privind măsurile de combatere a creșterii prețurilor la alimente - lege-preturi-1704715869.jpeg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creșterii excesive a prețurilor la unele produse agricole și alimentare. Președintele României a semnat, tot astăzi, mai multe decrete.

Printre acestea se numără un decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare, precum şi pentru stingerea unor obligaţii fiscale datorate de cooperativele agricole.

Un alt decret a fost pentru promulgarea Legii privind statutul grefierilor şi al altor categorii de personal care ocupă funcţii de specialitate în cadrul instanţelor judecătoreşti, al parchetelor de pe lângă acestea şi al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 20 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2101 secunde