Aleile pietonale dintre blocuri, reabilitate. „Este un proces care trebuia realizat de mult timp”

491
1
Aleile pietonale dintre blocuri, reabilitate. „Este un proces care trebuia realizat de mult timp” - xaleichitac2-1658045310.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile publice locale ale municipiului Constanța se preocupă, în ultima perioadă, de refacerea aleilor pietonale dintre blocuri. Primarul Vergil Chițac a afirmat, duminică, 17 iulie: „Continuăm lucrările de refacere și întreținere a aleilor pietonale dintre blocuri. Este un proces care trebuia realizat de mai mult timp, dat fiind că starea de degradare a acestor spații este una avansată, iar intervenții de modernizare nu s-au mai făcut de mult”.

În prezent, se lucrează în următoarele zone: bd. Tomis, bl. T1, bd. Tomis, bl. TAV1, bd. 1 Mai, bl. PF10, bd. Al. Lăpușneanu, bl. LP1, al. Căprioarei, bl. 16 A. Urmează să se intervină și în alte cartiere, pentru ca aleile pietonale să fie aduse la un nivel decent. 

Comentează știrea

Decebal
18 iulie 2022
Alei pietonale intre blocuri.

Alei pietonale intre blocuri ! O masura excelenta. Volumul lucrarilor este foarte mare : sunt foarte multe blocuri unde trebuie realizat. Daca ritmul este ca pe bd. Lapusneanu , str. Stefan cel Mare si Cuza Voda , realizarea acestor lucrari va dura cateva mandate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9733 secunde