Cauți un loc de muncă? Iată lista posturilor disponibile

454
Cauți un loc de muncă? Iată lista posturilor disponibile - locuri-de-munca-1697114071.jpg

Articole de la același autor

În evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la momentul actual sunt disponibile 59.413 locuri de muncă în țară. Cele mai multe locuri de muncă pentru care sunt oferite posturi sunt acela de agent de securitate (5.181), de manipulant mărfuri (3.741) și de curier (3.367).

Din totalul celor 59.413 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 2.417 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 9.362 pentru cei cu studii liceale sau postliceale, 11.107, disponibile celor cu studii profesionale și 36.527 sunt pentru românii fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

De asemenea, și angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 223 de locuri de muncă vacante. Belgia oferă 76 de posturi pentru tehnician industrial automatizări, măcelar și muncitor necalificat în agricultură. De asemenea, Austria are disponibile 72 de posturi pentru șofer de autobuz/autocar, sudor TIG pentru construcție țevi, constructor țevi conform ISO și așa mai departe. În Letonia, românii interesați pot aplica pentru 30 de locuri de muncă pe postul de sudor. Polonia, la rândul ei, pune la bătaie 20 de locuri de muncă pentru reprezentant vânzări, director vânzări și montator construcţii. Germania oferă, totodată, 13 posturi pentru muncitor în producţie, tehnician service și mecatronist. Iar în Danemarca, românii interesați pot aplica pentru 12 locuri de muncă pe operator utilaje-excavatorist, şef echipa, instalator/ montator de ţevi şi conducte și tehnician constructor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6866 secunde