Constănţeni, atenţie unde parcaţi şi pe unde conduceţi! "Circulația autovehiculelor este restricționată total"

430
Constănţeni, atenţie unde parcaţi şi pe unde conduceţi!

Articole recomandate

Echipele Confort Urban au demarat astăzi lucrările de frezare a carosabilului pe strada Ioan Borcea, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia, motiv pentru care circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Lucrările vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 07:30-16:00.
 
Miercuri, 31 august și joi, 01 septembrie, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru frezarea asfaltului pe strada Viceamiral Ioan Murgescu, sectorul cuprins între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, între orele 07:30- 16:00.
 
"Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil", anunţă Primăria Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4521 secunde