Cuget Liber și San Marco vă invită la CONCURS! Punem la bătaie CINCI vouchere de consumație în valoare de câte 150 de lei

5052

Articole recomandate

San Marco Pizzeria, un brand devenit etalon de calitate în servicii de livrări la domiciliu, împlinește 19 ani de activitate și multe milioane de km parcurși cu multe milioane de pizza către domiciliile și birourile constănțenilor și nu numai.



Cu un meniu variat de-a lungul timpului, San Marco a gravitat întotdeauna în jurul produsului vedetă pe care îl iubim cu toții atât de mult: PIZZA. De aceea există o varietate de 34 de sortimente de pizza care pot satisface și cele mai sofisticate gusturi.



Pe lângă pizza, meniul San Marco a păstrat întotdeauna celelalte produse tipice bucătăriei italienești: pastele și salatele, la care s-au adăugat pe parcurs variate sortimente de burgeri, sandwich-uri, wrap-uri. Absolut toate sunt disponibile pentru livrări la domiciliu în tot orașul Constanța și în localitățile limitrofe, dar și în restaurantele San Marco din bd. I.C.Brătianu nr. 48, Aurel Vlaicu 325A (campus universitar) sau City Park Mall. Comenzile se pot realiza atât telefonic la nr. 0241585888 cât și online pe www.pizzasanmarco.ro sau pe aplicația mobilă Pizza San Marco.



 

CONCURS!

 

Și pentru că mâncarea este menită să ne bucure, Cuget Liber şi San Marco vă invită la CONCURS! Punem la bătaie CINCI vouchere de consumație în valoare de 150 de lei.

 

 

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.

 

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

 

2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul Cuget Liber https://www.facebook.com/cugetliber și pune un tag, în același comentariu, paginii de Facebook a San Marco https://www.facebook.com/pizzasanmarco.ro

 

3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).

 

Extragerea se va realiza pe 21 februarie și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

 

Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

 

Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii. Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 22 februarie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

 

Mult succes tuturor participanţilor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3499 secunde