CONCURS. Clinica Dr. Petru oferă două vouchere pentru detartraj în luna îndrăgostiților. Participă și tu!

17534

Articole recomandate



Clinica Dr. Petru este un pilon în domeniul serviciilor medicale dentare de înaltă calitate, reprezentând o rețea de clinici specializate în satisfacerea nevoilor stomatologice ale pacienților săi. Cu o experiență solidă de 20 de ani, aceasta este o alegere de încredere pentru cei care caută servicii de stomatologie de top. Echipa Dr. Petru este compusă din medici stomatologi cu expertiză într-o varietate de specialități, asistenți medicali cu o vastă experiență, coordonatori atenți la detalii, designeri și tehnicieni cu cunoștințe extinse în domeniu. Acești profesioniști aduc împreună un nivel înalt de competență și pasiune pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii posibile. Pacienții care aleg clinica Dr. Petru se pot bucura de servicii stomatologice de încredere, realizate cu ajutorul celor mai moderne echipamente disponibile pe piață, și totul la cele mai accesibile prețuri. Clinica se angajează să ofere o gamă completă de servicii premium, garantând rezultate excelente pe termen lung, indiferent dacă este vorba de o igienizare dentară profesională, tratarea unei carii sau efectuarea unui implant dentar.

Întrucât în 2024 aniversează 3 ani în Constanța, dar și pentru că suntem în luna îndrăgostiților, Clinica Dr. Petru vrea să îi recompenseze, luna aceasta, pe cei mai norocoși constănțeni cu două vouchere pentru consultație si detartraj.




Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber și pune un tag, în același comentariu, paginii de Facebook Dr. Petru – Clinici Stomatologice

https://www.facebook.com/drpetru

3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).


Extragerea se va realiza pe 19 februarie, prin intemediul programului random.org, și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

Alegerea câștigătoarei/câștigătorului va fi realizată prin intermediul random.org.


Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii. Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele în data de 20 februarie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde