CONCURS! Oferim CINCI premii în valoare de 320 lei fiecare, ce constau în ore de sport la Tenis Club Bright

21911

Articole recomandate

Tenis Club Bright. O bază sportivă care schimbă mentalităţi şi aduce un sport nobil, precum tenisul, în stilul de viaţă al constănţenilor. Are ca misiune principală oferirea tuturor condiţiilor necesare, de cea mai bună calitate, pentru ca iubitorii sportului cu racheta să îşi poată urma pasiunea şi chiar să ajungă la înaltă performanţă.



Vorbim despre al treilea club din țară ca infrastructură și mod de dezvoltare, după cum l-a clasificat Federația Română de Tenis, în cadrul decernării unor premii.



Asociația Sportivă „Tenis Club Bright” și-a deschis porțile în 2017, fiind afiliată Federației amintite anterior.





Baza sportivă a clubului este situată în Constanța, pe strada Fulgerului Nr. 1 (acces Prelungirea Eduard Caudella), în incinta Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și dispune de toate dotările necesare, printre care terenuri construite conform regulilor ITF, săli de fitness, magazine cu materiale sportive, bistro, loc de joacă pentru copii, iar lista poate continua.



„Ne place ceea ce facem şi prin urmare dăm 110% din capacitate să o facem bine. Suntem convinşi că aceasta este cheia succesului pentru a ajunge la performanţă”, punctează reprezentanţii Tenis Club Bright.





Şi pentru că am vorbit despre iubirea pentru tenis, iar în luna februarie celebrăm Dragobetele, Cuget Liber, în parteneriat cu Tenis Club Bright vă invită la CONCURS! Punem la bătaie CINCI premii în valoare de 320 lei fiecare, ce constau în ore de tenis la Academia de tenis Bright Club.

 

REGULAMENT

 

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.






1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

 

2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul Cuget Lliber (https://www.facebook.com/cugetliber) și pune un tag, în același comentariu, paginii de Facebook a Tenis Bright Club ( https://www.facebook.com/tenisclubbright  )


3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).

 

 Extragerea se va realiza pe data de 25 februarie  și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.



 

 Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

  



Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii. Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 26 februarie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

  

Mult succes tuturor participanţilor!

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8371 secunde