Eveniment interactiv, organizat de fundația World Vision la Casa de Tip Familial „Decebal”

1909
Eveniment interactiv, organizat de fundația World Vision la Casa de Tip Familial „Decebal” - eveniment-dgaspc-1707836579.jpg

Articole de la același autor

Fundația World Vision România a organizat un eveniment special, în cadrul căruia copiii beneficiari ai Casei de Tip Familial „Decebal” au avut oportunitatea de a interacționa cu copiii ucraineni, refugiați ca urmare războiului. Evenimentul a avut drept scop facilitarea integrării și oferirea unei oportunități pentru copii de a-și găsi puncte comune și de a petrece timp împreună.

Totodată, în cadrul evenimentului organizat, copiii au avut ocazia să se bucure de activități recreative și de socializare. De asemenea, aceștia au avut posibilitatea să urmărească un film educativ la sediul World Vision din Constanța.

„Prin intermediul acestui tip de inițiative, Fundația World Vision România își propune să contribuie la integrarea și incluziunea copiilor refugiați în comunitatea locală. Acest gen de evenimente oferă copiilor refugiați șansa de a simți că fac parte dintr-o comunitate mai largă și că există oportunități de a lega prietenii și de a se bucura de momente pline de bucurie și amuzament.

Recunoaștem importanța acestui tip de inițiative și ne implicăm activ în procesul de îmbunătățire al calității vieții acestor copii și la construirea unui mediu în care aceștia să se simtă în siguranță, încurajați, integrați și susținuți!”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.693 secunde