Începe cea de-a doua tranșă de acordare a voucherelor sociale

375
Începe cea de-a doua tranșă de acordare a voucherelor sociale - incepeceadeadouatransadeacordare-1659885228.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, împreună cu instituțiile partenere – emitenții cardurilor și Compania Națională Poșta Română –, a încheiat emiterea și distribuirea cardurilor aferente primei etape a Programului „Sprijin pentru România”, pe care sunt încărcate ajutoarele sociale în patru tranșe a câte 250 de lei.

În prima tranșă, au fost emise și distribuite carduri pentru aproximativ 2,5 milioane de beneficiari. În prezent, se desfășoară pregătirile pentru cea de-a doua tranșă, ce va fi finalizată în prima parte a lunii septembrie. La cei 2.480.613 beneficiari din prima tranșă se adaugă alți aproximativ 150.000 de români care vor avea parte de ajutor pentru alimente și mese calde, a declarat ministrul Marcel Boloș.

Emiterea noilor carduri este planificată să se finalizeze în data de 22 august, iar livrarea prin Poșta Română către beneficiari urmează să aibă loc până la 3 septembrie. Sprijinul pentru alimente și mese calde aferent tranșei a doua va ajunge către toți beneficiarii până la 8 septembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4822 secunde