Lovitură cumplită pentru cei cu pensii de până în 1.500 de lei! Anunțul a venit chiar acum

536
1
Lovitură cumplită pentru cei cu pensii de până în 1.500 de lei! Anunțul a venit chiar acum - ban-1665321626.jpg

Articole de la același autor

Lovitură cumplită pentru cu pensii de până în 1.500 de lei! Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru a scris o postare amplă despre ceea ce ea numește "bătaia de joc a voucherelor sociale". Este vorba despre haosul birocratic și efortul uriaș depus de cei care ar trebui să beneficieze de aceste vouchere, care sunt puși pe drumuri de la o instituție la alta și cărora li se cer tot felul de hârtii justificative, într-un proces care ar fi trebuit să fie simplu și lipit de corvoada birocrației.


„Dacă tot s-a anunțat că se dau vouchere, este normal ca oamenii care se consideră eligibili să se informeze pe această temă. Nu îi interesează să ajute oamenii. I-a interesat doar imaginea, cum au dat de greu, cum și-au închis telefoanele. E greu să faci treabă în administrație, știu. Dar funcția de ministru îți place ….,” scrie Violeta Alexandru, care adaugă faptul că „În minim 4 locuri trebuie să se intereseze o persoană cu venituri reduse cu privire la motivul pentru care nu primește aceste vouchere (marele program de sprijin al Guvernului). Marea digitalizare a României se oprește în lucruri de bun simț care nu se fac. Uitați de instituțiile publice care trebuie să comunice între ele astfel încât la un singur telefon să vi se spună care este situația dvs.”


„Chiar dvs. alergați între instituții, în primul rând pentru că nu se răspunde la telefon. Graficul vă ajută puțin să vedeți ce vă așteaptă. Acest gen de informare trebuia să o facă Guvernul. Dacă dorea să ajute oamenii. Opinia mea e că special nu oferă clarificări, ca să renunțați. Minim 10% dintre cei care aveau dreptul au rămas pe dinafară. Printre ei și oameni care au renunțat când au fost trimiși dintr-un loc într-altul.

1. Poștă – pentru a vedea dacă aveți cardul emis dar nedistribuit (din diferite motive).

2. Chipurile la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, la un număr de telefon (021.9268) la care sper să vă răspundă cineva. Până acum, nu au răspuns. Acest Minister a asigurat finanțarea dar n-are propriu-zis nicio legătură cu lista beneficiarilor – aceasta e la Ministerul Muncii. Doar să te zăpăcească de tot până renunți.Citește mai departe


Comentează știrea

C-tin
9 octombrie 2022
noi și ai lor

Are dreptate doamna !! Cu mana intinsa se sta la un singur colt de strada !! Locul il schimbi doar dacă n-a picat ce-ai așteptat!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5012 secunde