Nu ați completat chestionarul pentru Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă? Mai sunt câteva zile!

310
Nu ați completat chestionarul pentru Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă? Mai sunt câteva zile! - chestionar-primarie-1699965999.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța amintește că au mai rămas doar câteva zile în care constănțenii pot completa chestionarul pregătit în cadrul proiectului „Elaborare Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă (PAEDC) al municipiului Constanța”.

Administrația locală din Constanța a elaborat acest chestionar în vederea asigurării participării publicului la elaborarea planului de acțiune menționat. Primăria Constanța a lansat chestionarul în calitate de Membru al Convenției Primarilor, împreună cu consultantul CIGA Energy. Sondajul poate fi completat, până luni, 20 noiembrie.

Convenția Primarilor este principala mișcare europeană în care sunt implicate autoritățile locale și regionale care se angajează în mod voluntar pentru creșterea eficienței energetice. De asemenea, aceste autorități se implică voluntar și în utilizarea surselor de energie regenerabilă în teritoriile administrate, precum și în adoptarea unor măsuri care să contribuie la adaptarea la efectele schimbărilor climatice. Rolul chestionarului este acela de a oferi reprezentanților administrației locale orientări asupra unui set de probleme identificate/nevoi actuale ale comunității. De asemenea, oferă orientări asupra gradului de informare a părților interesate cu privire la schimbările climatice și abordarea acestei problematici la diferite niveluri. Se așteaptă, totodată, propuneri de măsuri pentru dezvoltarea municipiului Constanța în perioada 2023 – 2030.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2151 secunde