Video Primăria Constanța pregătește iluminatul festiv. Sume uriașe, puse la bătaie pentru decorațiuni!

8057
Se apropie, cu pași repezi, perioada Crăciunului, iar pregătirile pentru decorarea orașului deja au început în Constanța. Până la acest moment, reprezentanții Primăriei municipiului au făcut public contractul de iluminat festiv, însă el urmează să fie semnat. Deocamdată, reprezentanții municipalității nu se pot pronunța decât asupra proiectului pentru iluminatul festiv, lucrări care deja au fost demarate.

Potrivit informațiilor publicate, marți, de către reprezentanții Primăriei Constanța, proiectul pentru amenajarea orașului se desfășoară cu sprijinul asocierii dintre companiile SC RC Energo Install SRL, în calitate de ofertant lider, și SC Luxten Lighting Company SA, în calitate de ofertant.



Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Constanța, Luminița Lare, ne-a spus că, deocamdată, nu se pot da mai multe informații în afară de cele făcute, deja, publice. Se așteaptă finalizarea și semnarea contractelor. „Deocamdată, ce știm sigur este că vom avea iluminat festiv. Contractul este deja postat pe site. Iar despre altceva nu putem vorbi, atât timp cât nu există contracte semnate”, a precizat reprezentanta administrației locale.

Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului plătibil furnizorului de către beneficiar, aferent lotului I al proiectului, este de 2.053.853,10 lei fără TVA. Contractul intră în vigoare de la data semnării de către ambele părți și înregistrării acestuia la sediul beneficiarului și este valabil până la data îndeplinirii tuturor obligațiilor asumate prin contract. Durata operațiunilor pentru „Iluminat festiv - LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța” este de maximum 76 zile de la data emiterii Ordinului de lucru de montare. Perioada de execuție a lucrărilor de montare a instalațiilor de iluminat festiv închiriate este de 20 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de lucru. De asemenea, perioada de execuție a lucrărilor de demontare este de 20 zile calendaristice de la emiterea ordinului de lucru de demontare.



Pentru lotul II al lucrărilor, este pusă la bătaie suma de 344.697,85 lei fără TVA, prețul convenit pentru îndeplinirea contractului plătibil furnizorului de către beneficiar. Durata lucrărilor pentru lotul II („Iluminat festiv - Lot II - Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța”) este de maximum 76 zile de la data emiterii Ordinului de lucru de montare. Perioada de execuție a lucrărilor de montare a instalațiilor de iluminat festiv închiriate este de 15 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de lucru. Totodată, perioada de execuție a lucrărilor de demontare este de 15 zile calendaristice de la emiterea ordinului de lucru privind demontarea.



Pentru lotul III al lucrărilor, a fost stabilită suma de 965.796,75 lei fără TVA ca preț pentru îndeplinirea contractului plătibil furnizorului de către beneficiar. Operațiunile aferente ultimei etape a proiectului – „Iluminat festiv - LOT III Iluminat festiv în Parcuri din municipiul Constanța” este de maximum 76 zile de la data emiterii Ordinului de lucru privind montarea. Perioada de execuție a lucrărilor de montare a instalațiilor de iluminat festiv închiriate este de 15 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de lucru. Nu în ultimul rând, perioada de execuție a lucrărilor de demontare este de 15 zile calendaristice de la emiterea ordinului de lucru privind demontarea.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0952 secunde