Nu rămâneți indiferenți! Continuă campania "Adoptă un cățel!"

34864
Nu rămâneți indiferenți! Continuă campania

Articole de la același autor

Primăria Constanța vă îndrumă să vizitați Adăpostul public de animale abandonate, unde continuă campania „Adoptă un cățel! Adopția este gratuită!”.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00; joi, între orele 09:30 și 17:30. De asemenea, iubitorii de animale sunt așteptați și la Centrul de adopții canine „Norocel”, strada Răscoalei 1907, nr. 4, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 14:00.

„Am început această frumoasă campanie cu Mickey, iar astăzi vă oferim dovada că un simplu gest contează și că puteți schimba destine în bine.

Mulțumim constănțenilor care au distribuit postările noastre pe grupurile de socializare si celor care adoptat căței din Adăpostul public de Animale Abandonate Constanța sau de la Centrul de adopții canine Norocel și îi rugăm să ne sprijine în continuare în demersurile noastre privind găsirea unor familii pentru alte 350 de suflete”, transmit reprezentanții administrației locale.

Toți cățeii sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate. Condițiile privind procedura adopției sunt următoarele: prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor; acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733045213.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7009 secunde