Părinții fetei ucise la 2 Mai au fost la locul accidentului. S-au asigurat că nimeni nu va uita tragedia

264
Părinții fetei ucise la 2 Mai au fost la locul accidentului. S-au asigurat că nimeni nu va uita tragedia - tata-1693047769.jpg
Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai a plantat sâmbătă un copac la locul tragediei. Copacul a fost plantat pe marginea drumului, chiar în locul în care s-a produs accidentul. Pentru a proteja copacul, tatăl îndoliat a înconjurat zona cu pietre albe. 

Locul unde Roberta Dragomir (20 de ani) și Sebastian Olariu (21 de ani) au murit pe loc, sub ochii îngroziți ai prietenilor lor, s-a transformat într-un altar de flori și lumânări. 

Părinții Robertei Dragomir au comemorat-o pe fiica lor la locul tragediei din stațiunea 2 Mai, unde au venit să planteze un copac pentru ea și pentru Sebi.  



"Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el. (...) Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici", a declarat tatăl Robertei.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5488 secunde