Primăria Constanța a început lucrările pentru modernizarea jardinierelor

417
Primăria Constanța a început lucrările pentru modernizarea jardinierelor - jardiniere-1703068856.jpeg

Articole de la același autor

Dacă inițial au dat culoare orașului și au făcut ca locuitul la bloc să fie cât mai plăcut, reprezentanții administrației locale consideră că, în timp, jardinierele din jurul blocurilor au devenit o rușine pentru locatari. Foarte mulți ani la rând nu s-a intervenit deloc pentru întreținerea lor.

Acum, după ce au început să fie reabilitate, odată cu modernizarea marilor bulevarde, orașul își schimbă aspectul. Se reabilitează atât jardinierele, cât și zidurile de susținere a spațiului verde, scările și rampele pentru persoanele cu dizabilități, platformele și aleile de acces către blocuri din diferite zone ale orașului.

După ce au fost finalizate lucrările din zona ICIL și Mircea de Bătrân, echipele de muncitori s-au mutat în zona intersecțiilor Dacia și Trocadero. Și aici, la fel ca și în celelalte zone, se îndepărtează zidăria veche și elementele decorative și sunt înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată. Aleile de acces către blocuri sunt betonate și se montează pavele, la fel ca și pe platforme. Reprezentanții administrației locale spun că astfel de lucrări vor continua până când toate aceste amenajări vor prinde culoare și vor înfrumuseța din nou orașul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5895 secunde