Constănţenii sunt invitaţi să facă propuneri privind Regulamentul de vânzare a locuințelor ANL

3206
Constănţenii sunt invitaţi să facă propuneri privind Regulamentul de vânzare a locuințelor ANL - regulament-1702370099.jpg

Articole de la același autor

Regulamentul de vânzare a locuințelor construite prin A.N.L., situate în Municipiul Constanța, se află în consultare publică.

„Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) situate în Municipiul Constanța”, au transmis reprezentanţii administraţiei publice locale.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând de ieri, 11.12.2023, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.

În acest context, în temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 26.01.2024, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr.51 sau prin email, la adresa de e-mail: [email protected].

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.), situate în Municipiul Constanța”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.536 secunde