Noi modificări la regimul de circulație din Constanța vor fi instituite începând de miercuri

321
Noi modificări la regimul de circulație din Constanța vor fi instituite începând de miercuri - modificari-circulatie-1700247794.jpeg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța anunță că traficul rutier din oraș va fi reconfigurat pe străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Salcâmilor pentru a asigura simultan condiții optime pentru circulația pietonilor pe trotuare, o fluență a traficului și spații de parcare pentru riverani.

Începând cu data de 22 noiembrie, circulația rutieră va fi reorganizată astfel: pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, circulația autovehiculelor se va realiza în sens unic, dinspre strada Farului spre strada Poporului; pe strada Salcâmilor, se va circula dinspre strada Poporului spre strada Farului.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.

În contextul noilor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5232 secunde