Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru execuţia lucrărilor la faţada Galeriei de Artă

609
Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru execuţia lucrărilor la faţada Galeriei de Artă - galeriiledearta1-1700077797.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din Constanța a lansat achiziția publică pentru proiectul de execuție a lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Artă.

„Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane. Dimensiunea culturală a modernizării acestui spațiu se încadrează în viziunea transformări străzii Ştefan Cel Mare într-o zonă de promenadă pietonală, în zona culturală valoroasă pentru oraș, conform proiectului aprobat şi aflat deja în execuție «Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa» – Cod SMIS 129226, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 – Axa prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile“, se precizează în Caietul de sarcini.

Potrivit documentului, modernizarea Galeriei de Artă se încadrează în viziunea transformării străzii Ștefan cel Mare iar obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Redeschiderea galeriei pentru găzduirea expozițiilor personale şi colective ale artiștilor din Constanța.

– Creșterea vizibilității şi a calității actului cultural, prin participarea artei la spațiul public.

– Creșterea calității fondului construit, prin aducerea la standarde contemporane a arhitecturii fațadelor, precum şi prin deschiderea parterului clădirilor către spațiul public, prin funcțiuni artistice şi culturale, accesibile publicului larg.“

Valoarea totală a licitației este de 1.539.989 de lei fără TVA, respectiv 1.832.586 de lei cu TVA (368.677 de euro) iar durata contractului de execuție este de nouă luni. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 noiembrie 2023, la orele 15:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde