Expoziție de pictură, grafică și tapiserie, aparținând artiștilor constănțeni, pe holurile Primăriei Constanța

7955
Expoziție de pictură, grafică și tapiserie, aparținând artiștilor constănțeni, pe holurile Primăriei Constanța - 40609541373823274501434279314538-1701264096.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța găzduiește, începând cu data de 29 noiembrie 2023, în incinta instituției, sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Constanța UNU, expoziția de pictură, grafică și tapiserie – „Salonul de Iarnă”.

O celebrare a diversității artistice, expoziția „Salonul de Iarnă” cuprinde o colecție amplă de opere ce includ pictură, grafică și tapiserie.

Lucrările expuse transmit emoții și idei diverse, reflectând diversitatea și bogăția creativității contemporane. Artiștii, membri ai Filialei Constanța UNU a UAPR, prezintă opere inovatoare, fiecare aducând propria viziune și interpretare a artei. De la explozii cromatice ce încântă privirea, până la compoziții de o delicatețe subtilă, „Salonul de Iarnă” va oferi o experiență artistică inedită pentru toți cei pasionați de artă!

Curatorul acestei expoziții este Florentin Sîrbu, artist vizual și cadru didactic la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” și la Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” din Constanța. Expoziția va rămâne pe simeze până în luna februarie 2024.

Expoziţia „Salonul de Iarnă” este organizată sub egida Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Constanţa UNU, şi este susţinută de Primăria Constanţa, care a pus la dispoziţie spaţiul necesar pentru organizarea acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1704 secunde