Seniorii Constanţei sunt premiaţi. Ei vor primi banii prin poştă

4150
2
Seniorii Constanţei sunt premiaţi. Ei vor primi banii prin poştă - xseniori-1674142501.jpg
Primăria Constanţa anunţă că cei 136 de vârstnici, care au depus cereri în cursul lunii decembrie, vor primi acasă, prin mandat poștal, sumele oferite de administrația locală. Luna aceasta sunt premiate 87 de persoane care au împlinit 80 de ani, 29 de persoane de 90 de ani și 20 de cupluri care au petrecut împreună jumătate de veac. Astfel, bunicii care au împlinit 80 de ani vor primi suma de 300 de lei, 500 de lei vor încasa cei care au 90 de ani și 300 de lei le revin celor care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii trebuie să trimită pe adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente: cerere tip; copie conform cu originalul a certificatului de naștere; copie conform cu originalul a cărții de identitate; copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie - pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Documentele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30, iar în ziua de joi, între orele 8.30 - 18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la numărul de telefon 0241/485.533.

Comentează știrea

Beneficiar
19 ianuarie
Unde sunt abonamentele RATC

Batranii Constantei sunt bataia de joc ai Postei Romane din localitate .Astfel ca desii Primaria a emis abonamente RATC gratuite distribuirea lor catre beneficiari s-a facut in bataie de joc de catre oficiantii postali .Zilnic la casele pensionarilor sunt zeci de cazuri de varsnici care i-si cauta abonamentele nedistribuite de postasi .Ba chiar sunt multe cazuru in care cineva a semnat in fals pentru primirea abonamentelor si abonamentele sunt disparute ,batranii fiind indrumati sa la declare pierdute in presa locala pentru a se emite alte abonamente incepand cu luna viitoare .Cine raspunde de disparitia acestor abonamente :Cine le foloseste in locul titularului ?Cum a fost posibila disparitia lor de la posta ?Ele au un regim special cum de au disparut ?

Popescu
19 ianuarie
Mi-e rusine de rusinea voastra!

Bataie de joc! Chiar nu va este rusine cu aceste sume? Mai bine nu le mai dati! La anul fac 50 de ani de casatorie, dar nu am sa ma injosesc primind aceasta suma derizorie. Stimatra Primarie , daca doriti, va dau eu cei 300 de lei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.377 secunde